Pohľad do štatistiky turnajov 5.11.2021

5 November, 2021 – 15:31

Pri dopľňaní turnajov Outsiterz si človek všimne všelijaké veci. Napríklad:

(stav k 5.11.2021)

  • Mesi načal svoju druhú stovku turnajov štýlovo: víťazstvo + titul majstra Slovenska a spirit k tomu. Ktovie čím načne tretiu stovku turnajov?
  • Marcel sa otravne drží o jeden turnaj predo mnou. Musím mu u Ajky vybaviť nejaký zákaz turnajov.
  • Čolka tiež dosť štýlovo (víťazstvo + titul) predbehla Pedra.

Zabudnem na výberové tímy, kde sa nevyberá podľa herných kvalít, ale podľa fyzickej krásy (Outsiterz Classic, Expendables): MSR 2021 boli mojim prvým turnajom od decembra 2017, kde som nebol najstarší hráč. Díky Joe! Aj za MSR 2021, aj za ten decembrový turnaj 2017 – HMSRQ v Senici!

A propó HMSRQ v Senici – to bol prvý turnaj hráča, ktorý odvtedy málokedy chýba v zostave Outsiterz – Bolva. Pozrime sa ako vyzerajú štatistiky od tohoto turnaja, teda od decembra 2017:

  • Kesova krutovláda sa otriasa v základoch. Prvý je Timo (41), v tesnom závese za ním Keso (40), tomu sa zas v háku vezie Bolvo (39).
  • Z dievčat je prvá Čolka (26), ale hneď za ňou už je Naty (25).

Keď už sme pri Naty – veď tá nehráva od roku 2017. Čo tak zistiť ako sme na tom s turnajmi v „pandemických“ rokoch? Dajme od 1.1.2020: Tramtadadáááá! Naty suverénne v čele! Keso sa skromne krčí v šedom priemere (no dobre, nie až tak šedom).

Ale čo mi to padá do oka u Naty? 5 spiritov zo 16 turnajov? To je viac jako slušná úspešnosť. Ako sme na tom z tohoto pohľadu celkovo? Zoradím si hráčov podľa počtu spiritov a pozerám na podozrivo nízke čísla turnajov na vysokých priečkach. A vidím:

  • Doro (Liebe Doro!): 6 spiritov z 20 turnajov – slušné.
  • Lucka B. – 4/14
  • Kubo M. – 4/13

Ale jedno meno má 33,33333333…% úspešnosť – Katka P. 5 spiritov z 15 turnajov! Ak si teda chcete zvýšiť šancu na víťazstvo v spirite, stačí presvedčiť Škrečka nech postráži dievčatá a pustí Katku na turnaj.

Takto sa viete baviť keď pozeráte do štatistík. Keby sme písali reporty z turnajov, vedeli by ste si turnaje pripomenúť aj bližšie. Ako napríklad tu:
https://www.outsiterz.org/?p=8741
alebo tu: https://www.outsiterz.org/?p=6670
alebo tu: https://www.outsiterz.org/?p=4136
alebo tu: https://www.outsiterz.org/?p=3990
alebo tu: https://www.outsiterz.org/?p=4032
alebo tu: https://www.outsiterz.org/?p=2288
alebo tu: https://www.outsiterz.org/?p=1958
alebo tu: https://www.outsiterz.org/?p=137

PROSTE TU: https://www.outsiterz.org/?cat=4

tomas#11

  1. 4 Responses to “Pohľad do štatistiky turnajov 5.11.2021”

  2. Uz to vyzeralo, ze tato stranka uplne zakapala a ze nam, poniektorym, uz len cista nostalgia zostala .. a zrazu clanok.. sice ma Pindo zase raz nepochvalil (komplikovana historia), ja sa nepozeram na stare krivdy a chvalim jeho :)))

    By Kaja on Nov 12, 2021

  3. Ej bistu. Nebudes mi verit, Kaja, ale pri prvom pozerani do statistik, ked ma napadli tieto veci, tak som mal v hlave aj cosi taketo (a pri pisani o dost neskor som na to zabudol):

    Celkovo je Bolvo vo velmi vybranej spolocnosti:
    – predbehol sucasneho medialne “hlavneho matematika Slovenska” – Risa
    – predbehol majsterku Europy Kaju, ktora sa (pre nas uz len ako myticka postava) schovava kdesi v stredomori
    – dobehol Branka, bez ktoreho by ziadni Outsiterz neexistovali a na ktoreho spominame s laskou a usmevom (menej uz barman vo Weizi, ktoremu raz na turnajovej party energickym strnganim spolu s Brankim a Butym znacne zredukovali pohare na bare)

    By tmalec on Nov 12, 2021

  4. Zabudol.. vidim, ze zabudol, aj na vsetky moje hviezdne obrany a body..
    Uz LEN (?) ako myticka postava? pekne.. dufam teda, ze aspon postrasim sem a tam.. :)))

    By Kaja on Nov 14, 2021

  5. Na internete je veľa informácií o tejto téme, ale váš článok je naozaj zaujímavý. Od ostatných sa odlišuje svojím charakteristickým štýlom vyjadrovania – a dobre. Originalita je zahrnutá v cene 🙂

    By Sportovnidoplnky on Aug 1, 2022

Post a Comment